Přejít k hlavnímu obsahu

Nové menu v Siddharta Café inspirované Asií a středním východem

13.5.2015
Asian Fusion

Restaurace Siddharta Café pražského Buddha-Bar Hotelu Prague představila nové menu pro letošní jaro a léto! Stálý jídelníček doplňuje od 7. dubna do 31. srpna 2015 i nabídka pokrmů Asian Fusion Menu, kde se ke slovu dostávají tradiční suroviny a postupy asijské gastronomie a kuchyně středního východu.

„Koncept menu se skládá ze sedmi lehkých pestrých předkrmů a polévek, sedmi hlavních chodů doplněných o dva dezerty. V asijské kuchyni stojí receptury na kvalitě nosných surovin, proto při výběru ingrediencí zásadně neděláme kompromisy, samotné vaření vlastně vždy začíná u dodavatele, které si pečlivě vybíráme. Jedině tak rozvinete chutě pokrmů do jejich maximálního potenciálu. Jídla jsou upravena a dochucena do formy srozumitelné i pro laika či zákazníka, který nás navštíví. Na své si přijdou milovníci ryb a masa, mysleli jsme ale také na vegetariány.“, říká šéfkuchař Josef Vojtěch, který vede restauraci Siddharta Café od roku 2011.

Návštěvníci ochutnají například wakame rolky se sladkou chilli salsou, tuňáka v togarashi koření a sezamu s wasabi želé a lososovým kaviárem nebo třeba pekingskou kachnu s okurkovo-zázvorovým salátem a rýžovými plackami. Za exotikou vás zanesou i výtečné pečené koláčky s mangem a mučenkovým želé, díky kterým si i v centru Prahy budete připadat jako na dovolené. Více informací a rezervace na www.siddhartacafe.cz.

Aktuální číslo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
přihlásit se k odběru newsletteru
Přihlášení k odběru newsletterů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – BURDA Praha bude s Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv.
* povinná pole