Přejít k hlavnímu obsahu

KUŘE V PODVAZKÁCH: Recept na kaši z rýžových vloček, kokosovým mlékem a švestkovým sirupem

Nina Řeháčková/11.12.2014
Tipy, recepty a recenze známé food bloggerky Niny Řeháčkové.

Už je to tak, nebudu Vám nic nalhávat. Naprosto jsem propadla kouzlu zdravých snídaní. Včerejší odpoledne, než mé drahé větší kuře vyplulo ze školy, jsem si krátila ve zdravé výživě ve Francouzské ulici. Koupila jsem si ingredience na dnešní snídani a nemohla se dočkat rána. 

RECEPIS

Je to jednoduché jako facka, kokosové mléko zahřejete v rendlíku, přidáte do něj vločky a mícháte dokud nezhoustne. Množství nechám na vás. Já zkrátka všechno dělám od oka (už ani mouku na koláč nemusím vážit).  Lehce hustou kaši oslaďte sirupem, medem, cukrem (jak je libo), nalijte do misky a ozdobte ovocem, mátou a nakonec přidejte nejlahodnější švestkový sirup. Dobrou chuť  přátelé!

Foto: Nina Řeháčková Ilustrace: Vladimír Strejček ze studia Drawetc

Aktuální číslo
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
přihlásit se k odběru newsletteru
Přihlášení k odběru newsletterů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – BURDA Praha bude s Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv.
* povinná pole