Přejít k hlavnímu obsahu

Francie jako na talíři! Zavíteje do Café Amandine...

redakce/25.10.2013
Chcete zažít autentický pocit ze sladké Francie? Máme pro vás tip na stánek dobrého jídla a pití... Café Amandine!  

Vítejte v oáze, kde ožívá tempem zmáhaná Paříž, chladná a mlhavá Bretaň, rozervané Burgundsko a temperamentní Provence. Najdete tu vše od francouzských pochutin, po výborné domácí limonády. Mezi speciality však patří polévka, která změní váš dosavadní názor na cibulačku. Specialitou Café Amandine je totiž tradiční cibulačka s gratinovaným sýrem, která je vyráběna podle tradičních francouzských receptur. Stejně vynikající je rovněž burgundské hovězí ragú na červeném víně, s karotkou, žampiony a bramborovou kaší, ke kterému se hodí červené víno Côtes du Rhône.

Pokud se pak najíte dosytnosti, určitě v Café Amandine neopomeňte dezerty. V Café Amandine se připravují čerstvé zákusky v duchu Francie jako například éclair nebo tarte tatin a tarte limet. Chuťové buňky labužníků těší Café Amandine už tři roky v ulici Na Moráni 17, ale od března tohoto roku můžete esenci Francie ochutnávat též na nové adrese, a to sice v obchodním centru Černý most.


My však doporučujeme zavítat na Moráň. Krásný, do stylu art deca laděný interiér doplňuje příjemná hudba. K jídlu vám tu prostřou někdy trochu i prostořeké francouzské šansony balady a ještě vás tu k tomu obslouží vstřícný a milý personál.

Francie jako na talíři: ZAVÍTEJTE DO CAFÉ AMANDINE

Reklama
Aktuální číslo
přihlásit se k odběru newsletteru
Přihlášení k odběru newsletterů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete znalost Zásad ochrany soukromí Burda – BURDA Praha bude s Vašimi údaji pracovat zejména k zasílání newsletteru, nabídek a novinek. Odhlásit se můžete kdykoliv.
* povinná pole
Reklama
Reklama
Reklama